Configurarea programului Outlook Express pentru citirea mesajelor

Deoarece programul Microsoft Outlook Express este unul dintre cele mai populare aplicatii de e-mail, va puteti configura automat contul dumneavoastra de Outlook Express din cadrul contului CPanel. Timpul necesar acestui procedeu este cu mult mai redus decat cel necesar configurarii manuale a aplicatiilor de e-mail si previne erorile.

Nota: Acest procedeu functioneaza numai in cazul in care aveti programul Microsoft Outlook instalat pe computerul dumneavoastra personal si daca folositi sistemul de operare Windows.

Pentru a configura automat programul Outlook Express:

  1. Clic pe trimiterea Adauga/Inlatura Conturi din cadrul sectiunii Mail - Posta.
  2. Clic pe trimiterea Outlook (Express) AutoConfigurare alaturata contului ce necesita configurare automata in programul Outlook Express.
  3. Cititi cu atentie mesajul afisat in cadrul ferestrei de avertizare si dati clic pe butonul OK. Este posibil ca acest pas sa necesite doua sau trei repetari.
  4. Clic pe butonul Open this file from its current location (Deschide aceasta fereastra din locatia curenta), si dati clic pe butonul OK in cadrul ferestri de descarcare a filei (File Download).
  5. Clic pe butonul Yes (Da) in fereastra cu editorul de registri (Registry Editor) si repetati acest pas in cadrul urmatoarei ferestre. Din acest moment, programul Outlook Express a fost configurat pentru contul dumneavoastra Organic. E necesar sa repetati acest proces pentru fiecare dintre conturile pentru care doriti acces prin intermediul programului Outlook Express.

Sumar:

Cel mai vandut Vital

Vital 100 / 100 MB Spatiu 2.5 €/luna*

Detalii Compara Comanda

Cel mai vandut Inteligent

Inteligent D / 500 MB Spatiu 10.5 €/luna*

Detalii Compara Comanda

Nota:

Organic Romania ofera servicii profesionale de verificare si inregistrare domenii, gazduire web in Romania si USA, inchirere si administrare servere dedicate.

Noutati / Anunturi

3/10/2006 Organic lanseaza sistemul de Parteneriat Citeste mai mult

24/05/2006 Organic Romania implineste 2 ani de gazduire. Citeste mai mult

Panoul de Control

Testeaza facilitatile panoului de control CPanel 8.0 personalizat in romana

utilizator: demo
parola: demo

Vezi Detalii Testeaza Panoul de Control

Info Organic

Documentatie completa CPanel in limba romana, glosar de termeni IT si legislatia informatica in vigoare.