CGI email

CGI EMail este un script usor de utilizat ce preia informatiile introduse in formulare de orice tip si vi le trimite via e-mail. Deoarece acest program este deja instalat in momentul in care deveniti utilizator al serviciilor Organic, se necesita o configurare minimala a programului CGI EMail pentru utilizarea acestuia in conditii optime. Urmatoarele etape va ofera instuctiuni rapide si sumarizate despre CGI EMail. Va rugam sa consultati CGI - Ghid de utilizare pentru instructiuni detaliate privind utilizarea CGI EMail.

Pentru a configura CGI EMail:

  1. Creati un formular HTML cu un numar fix de campuri de adaugare predeifinite si predenumite. Va rugam sa consultati aceasta pagina pentru informatii detaliate suplimentare referitoare la actiunea componenta a formularului.
  2. Creati un sablon de e-mail (o fila .txt) care sa afiseze formatul in care doriti ca informatiile din cadrul formularului dumneavoastra sa fie afisate in cadrul e-mail-ului. Asigurati-va ca toate codurile alocate numelor sectiunilor din formular (form name codes) sa formeze un singur cuvant afisat in paranteze patrate [].
  3. Stocati fisierul .txt si filele formularului in cadrul site-ului dumneavoastra Web.
  4. Accesati directorul dumneavoastra cgi-bin si modificati permisiunile pentru fila afisate in filele cgiecho si cgie-mail la 755.
  5. Testati noul script. Script-ul cgiecho este creat pentru testare on-line, deci nu este necesar sa asteptati ca e-mail-ul sa fie trimis sau primit.

Sumar:

Cel mai vandut Vital

Vital 100 / 100 MB Spatiu 2.5 €/luna*

Detalii Compara Comanda

Cel mai vandut Inteligent

Inteligent D / 500 MB Spatiu 10.5 €/luna*

Detalii Compara Comanda

Nota:

Organic Romania ofera servicii profesionale de verificare si inregistrare domenii, gazduire web in Romania si USA, inchirere si administrare servere dedicate.

Noutati / Anunturi

3/10/2006 Organic lanseaza sistemul de Parteneriat Citeste mai mult

24/05/2006 Organic Romania implineste 2 ani de gazduire. Citeste mai mult

Panoul de Control

Testeaza facilitatile panoului de control CPanel 8.0 personalizat in romana

utilizator: demo
parola: demo

Vezi Detalii Testeaza Panoul de Control

Info Organic

Documentatie completa CPanel in limba romana, glosar de termeni IT si legislatia informatica in vigoare.