Programul de realizare a contoarelor de trafic

Script-ul Counter Maker va permite crearea a trei itemi diferiti pe care ii puteti adauga in cadrul paginilor dumneavoastra Web:

 • Contor
 • Ceas
 • Data

Contor

Acest script realizeaza un contor simplu ce afiseaza numarul total al accesaarilor paginii dumneavoastre Web. Prin introducerea unui contor in cadrul paginii dumneavoastra Web principale, puteti monitoriza mentine un numar actualizat continuu al totalului de vizitatori care v-au accesat site-ul din momentul crearii contorul dumneavoastra de monitorizare. Acest procedeu este util nu numai pentru analiza personala, dar si pentru vizitatorii care pot estima popularitatea site-ului dumneavoastra Web.

Ceas

Acest script realizeaza un ceas simplu ce afiseaza timpul pentru o zona geografica prestabilita si ce se reactualizeaza de fiecare data cand o pagina Web este incarcata. Un alt script CGI este Ceas Java, ce afiseaza timpul intr-o maniera dinamica, similara celei a ceasului de mana. Va rugam sa notati ca Java poate fi considerata a fi o tehnologie neacceptata de diversele programe de navigare utilizate de vizitatorii dumneavoastra.

Data

Acest script afiseaza data curenta si poate fi personalizat pentru a afisa in diferite formate. Toti cei trei itemi au un grad ridicat de personalizare in functie de preferintele dumneavoastra. Urmatoarele optiuni va sunt disponibile:

 • Alegerea modului de afisare, din cadrul unui numar variat de stiluri de prezentare grafica.
 • Personalizarea stilului de afisare prin inlocuirea culorilor.
 • Selectarea culorilor frame si a grosimii marginilor ce inconjoara itemul.
 • Setarea formatelor de timp si de data.
 • Previzualizarea itemului.

Pentru a crea un contor, un ceas sau o data:

 1. Clic pe trimiterea Contor din cadrul sectiunii Centru CGI.
 2. Alegeti unul dintre butoanele Contor, Ceas sau Data.
 3. În cazul in care ati ales sa creati un ceas, selectati una dintre optiunile de zona geografica de timp si de format din cadrul listelor desfasasuratoare Zona Timp si Format Timp.
 4. În cazul in care ati ales sa creati un afisaj al datei, selectati formatul de data necesar din cadrul formularului Format Data. M = Luna, D = Ziua si Y = An.

  Exemplu: În cazul in care selectati optiunea MMDDYY, data de 25 decembrie 2003 va fi afisats sub forma: 12- 25- 2003. În cazul in care selectati optiunea DDMMYY, aceeasi data va fi afisata sub forma: 25- 12- 2003.

 1. Introduceti grosimea marginilor itemului din cadrul formularului Grosime Margini. Valoarea numerica 0 reduce complet vizibilitatea marginilor itemului.
 2. Alegeti un numar maxim de caractere, in cazul in care doriti neaparat acest lucru.
 3. Alegeti stilul itemului din cadrul listelor desfasuratoare Stil. Pentru a vizualiza toate tipurile de stil, accesati trimiterea Vezi Stiluri.
 4. Introduceti valorile numerice pentru nuantele de rosu, verde si albastru pentru marginea itemului in cadrul formularelor Culori Frame.
 5. Accesati butonul Previzualizare pentru a vizualiza culoarea marginilor. Majoritatea programelor grafice vor afisa nuante RGB (rosu, verde, albastru), in mod similar programului Windows Color Picker.
 6. Introduceti numele contorului in cadrul formularului Nume Contor. Nu puteti duplica numele itemurilor in cadrul aceluiasi panou CPanel.
 7. Clic pe butonul Previzualizeaza pentru a vedea o versiune preliminara a noului item. Puteti modifica formularele de criterii si revizualiza ori de cate ori doriti, pentru a obtine un rezultat satisfacator.
 8. Clic pe butonul Creeaza HTML pentru a crea codul HTML pe care il puteti selecta si insera in cadrul paginii dumneavoastra Web pe care doriti a o crea.
 9. Stocati noua pagina HTML pentru a analiza rezultatele.

Subiecte similare:

Sumar:

Cel mai vandut Vital

Vital 100 / 100 MB Spatiu 2.5 €/luna*

Detalii Compara Comanda

Cel mai vandut Inteligent

Inteligent D / 500 MB Spatiu 10.5 €/luna*

Detalii Compara Comanda

Nota:

Organic Romania ofera servicii profesionale de verificare si inregistrare domenii, gazduire web in Romania si USA, inchirere si administrare servere dedicate.

Noutati / Anunturi

3/10/2006 Organic lanseaza sistemul de Parteneriat Citeste mai mult

24/05/2006 Organic Romania implineste 2 ani de gazduire. Citeste mai mult

Panoul de Control

Testeaza facilitatile panoului de control CPanel 8.0 personalizat in romana

utilizator: demo
parola: demo

Vezi Detalii Testeaza Panoul de Control

Info Organic

Documentatie completa CPanel in limba romana, glosar de termeni IT si legislatia informatica in vigoare.